Competitieverslagen

Seizoen 2016-2017

update 16-12-2016; Het vaandelteam van Leudal heeft na acht wedstrijden 50 punten vergaard en dat is goed voor een tweede plaats in de stand. Team 2 is derde in hun klasse en dat is voor dit seizoen het hoogst haalbare. Team 3 heeft moeite om punten te scoren. Grote uitslagen (in het voordeel van de tegenstander) hebben de moraal een beetje aangetast, zo lijkt het. Maar kop omhoog, er komt na de jaarwisseling een nieuwe serie wedstrijden waarin weer volop kansen komen. Team 4 staat vijfde en heeft zich daarmee voorlopig verzekerd van een plek net onder de middenmoot.

Positie Club Gespeeld Punten
1 Seta 1 8 56
2 Leudal 1 8 50
3 Panningen 1 8 48
6 TTC 1 7 34
7 Red Stars 3 8 31
8 Armada 2 6 26
9 Leudal 3 6 14

 

Aanmelden voor recreantentoernooi in Horst op 30-12 via competitieleider Rieny. Wil je meedoen aan de LK in Panningen 14-01-2017? Meld je dan aan.

update 13-11-2016; de resultaten zijn wisselend maar over het algemeen genomen, gewoon prima. Team 3 worstelt nog wat met de vorm en de overige teams zijn redelijk constant.

update 10-10-2016; Inmiddels zijn we alweer een paar weken op weg in een nieuw seizoen tafeltennisplezier. Team 1 kreeg gelijk een oorwassing van de kampioen van vorig jaar, WAP In, 2-8 verlies. Vervolgens kwam de revanche tegen Destatec, 9-1 winst. Tegen de materiaalmannen van Venlo werd met 7-3 gewonnen. Een alleszins acceptabele start.

Team 2 begon tegen kampioenskandidaat Red Stars uit Venray. Na een spannende wedstrijd werden de punten broederlijk gedeeld 5-5. Vervolgens was Seta uit Sevenum te gast in Roggel. Een sterk team maar de overwinning was voor Leudal 2, het werd 6-4. Die ongeslagen status werd vast gehouden tegen Westa 1 met good old Jo Corbey. Mede door een portie mazzelpunten in het dubbel van Frits en Chris, werd het 6-4 voor Leudal.

 

Seizoen 2015-2016

Wap In  2  –  Leudal  2      4-6

De laatste competitiewedstrijd in Wanssum was net als destijds de thuiswedstrijd, met 4-6 voor Leudal. Lei, Loek, Frits en Chris wonnen elk één keer en daarnaast de dubbels, net genoeg voor de winst. Met slechts 2x een nederlaag (tegen kampioen Panningen), 5x een gelijkspel en 9 overwinningen kende team 2 een zeer goed seizoen en behaalde in totaal liefst 97 punten, goed voor een derde plaats in het klassement. Daar kunnen we niet anders als zeer tevreden mee zijn.

Leudal  2  –  Panningen 1     2-8

Vier puntjes had bijna-kampioen Panningen nog nodig om de kampioensvlag te kunnen hijsen; het was Joris die geschiedenis schreef voor zijn team. Na de gebruikelijke felicitaties werd er verder gespeeld waarbij er slechts twee punten voor Leudal te verdienen waren. Lei wist Ronald te verslaan en Frits bracht Jeroen een nederlaag toe. De terechte kampioen, Panningen 1, stak er deze competitie met kop en schouders boven uit. Heel veel succes gewenst in de eerste klasse!!

Leudal   2  –  Armada   1      5-5

Om een aanval van Armada op de tweede plaats in de ranglijst af te slaan was het zaak om minstens een draw te bewerkstelligen. Dat lukte; Lei had het eboera-virus de kop weten in te drukken en loket Patrick Manders in de val. Tegen Twan Janssen had Lei geen kans, Twan speelde historisch hoog niveau. Loek speelde goed tegen Patrick en Twan maar moest toch de eer aan de Horstenaren laten, evenals het dubbelspel. Chris verloor verdiend van Geert Dings maar won wel van Toon Hofmans. Frits was wederom goed voor twee maal winst plus samen met Chris ook goed voor de dubbelpartij. Zodoende de tweede en terechte remise op vier dagen tijd.

Destatec  2  –  Leudal  2      5-5

Leudal 2 kwam in de lastige uitwedstrijd tegen Swalmen niet verder dan een gelijkspel. Frits van Neerven was man of the match door beide enkelspelen te winnen en samen met Chris Rijks ook het dubbel binnen te hengelen. Chris moest één keer de winst aan Maud laten; achteraf bleek het Maud’s laatste kunstje te zijn geweest want ze gaf te kennen ermee te stoppen. Lei Theelen was getroffen door het eboera-virus en was helemaal niet fit. Op de terugweg resulteerde dat in een mooie poging om de taxi van Loek onder te kitsen. Lei verloor beide wedstrijden en dat komt niet zo vaak voor…. Loek won van Stan Evers en verloor in een spannende pot van Henk Kok.

Leudal   2  –  Helden   2      8-2

De uitslag doet vermoeden dat het een easy evening was voor team 2. Niets is echter minder waar. Er werd flink strijd geleverd om de punten in een sportieve wedstrijd. Lei verloor van Dennis en versloeg Danny. Loek speelde vandaag weer bijna ouderwets en dat leverde 2 punten op door zeges op Danny en Dennis. Het dubbel was een prooi voor Leudal. Vier punten bovenin en daarnaast vier punten op CD. Chris won beide wedstrijden na gelijk opgaande wedstrijden tegen Cindy en Marcel. Frits redde het tegen Marcel niet; Cindy werd wel verslagen. Het dubbel op CD was een redelijk eenvoudige zege voor Leudal. Daarmee blijft team 2 het ongekend goed in de 2e klasse.

Veta   2   –   Leudal  2       4-6

In Velden in de gloednieuwe BMV ging het redelijk gelijk op. Lei en ook Loek konden Paul Braas niet bijbenen. Tegen Joep Janssen redde  Loek het niet. Lei daarentegen wist wel van Joep te winnen. Op CD won Frits van Werner Hegger in drie games, drie keer 10-12 waarvan twee games met een sorry bal in Frits zijn voordeel uit vielen. Mazzel dus. Tegen Ger Basten was Frits iets beter in z’n gewone doen en eiste de winst voor zich op. Chris Rijks had tegen beide tegenstanders weinig te duchten en won vrij eenvoudig. Het dubbelspel was belabberd en ging verdiend naar Veta. Lei en Loek wonnen hun dubbel in drie games.

SETA   2  –  Leudal  2          1-9

Een verdiende overwinning op de sympathieke gasten uit Sevenum die in een paar wedstrijden wel aardig meespeelden maar te weinig punten bij elkaar konden sprokkelen om partijen te winnen. Je moet er tenslotte minstens elf hebben en dan reik je met 8 punten net niet ver genoeg. Lei moest aan de bak tegen Erik maar wist wel te winnen. Tegen Livvy  speelde Lei weer erg slim en dat leverde wederom winst op. Loek speelde een puike partij tegen Erik; tegen Livvy zat het engeltje duidelijk aan haar kant. Dubbel werd met 3-2 over de streep getrokken. Frits stookte de diesel nog maar eens op tegen Sjaak en maakte na 2-0 de partij af met 3-1 winst. Jan Rijs was kansloos tegen Frits en ook tegen Chris. Sjaak speelde verdienstelijk tegen Chris maar verloor vrij kansloos. Het dubbelspel ging makkelijk mee naar Leudal. Een mooie overwinning leverde de tweede plaats in de rangschikking op.

Breaking News

Limburgs Kampioen bij TTV Leudal!!

Op de LK 2016 won Rieny Cauven-Briels samen met haar dubbelpartner Remzi Naryapragi (lid van Destatec Swalmen) het dubbelspel in de vierde klasse. Een dikke proficiat aan Rieny en Remzi. Een prestatie van formaat temeer omdat Remzi flink last had van een forse blessure aan het rechteronderbeen waardoor hij nauwelijks op dat been kon staan. De poulewedstrijden werden winnend afgesloten. De halve finale was erg spannend en leverde een benauwde 3-2 overwinning voor beiden op. Daarna kwam het aan op killersmentaliteit en mede op basis van die eigenschap werd een bloedstollende finale in de vijfde game beslissend met 12-10 over de streep getrokken. Chapeau en nogmaals gefeliciteerd!

Leudal    2  –  Red Stars   1        5-5

Venray en Leudal 2 deelden de punten en dat was een terechte uitslag van de felle strijd die geleverd werd. Lei Theelen won van Leo Manders en verraste daarna ook Rik Pouwels in vijf games. Loek speelde goed maar kon geen potten breken tegen Rik en Leo. Het dubbelspel was na vier games voor Leudal. Op C en D speelde Frits en Chris een uitgekiend dubbelspel met Leudalwinst tot gevolg in drie games. In de enkelspelen won Frits van Ed en verloor van Desmond terwijl Chris de zege twee keer aan de tegenstander moest laten. Door dit resultaat blijft Leudal 2 op een mooie derde plaats staan.

Wap-in   1   –   Leudal   1            6-4

Wap-in 1 Leudal 1 werd gespeeld in Kessel. Vanwege veiligheidsmaatregelen werd uitgeweken naar Kessel. Ondanks dat de wedstrijd verplaatst was zat het buffet vol. Het licht was aangepast en de zaal was gepoetst. Kortom uitstekende omstandigheden om deze topper te spelen. Het uitvak werd bemand door Loek Driessen. Onderin won Dré in een van te voren in de media opgeklopte wedstrijd in 5 games van Jac Lensen. Het was een hele mooie en spannende strijd. Dré won deze titanen strijd in de vijfde game. Bert verloor van Jimmy in 3 games. Ruud won bovenin gemakkelijk in 3 games van Leon Sonnemans en Chris verloor onderin in 5 games na in de vierde game op matchpoint te hebben gestaan van Wim Poels. Het dubbel ging bovenin in een spannende wedstrijd verloren. Onderin was het dubbel uitstekend. Chris en Dré wonnen in spannende 3 games. Dré won vervolgens in 4 games van Wim. Chris verloor in 3 games van Jac maar speelde goed mee. Bert verloor in 4 games van Leon Sonnemans. Uitslag 6-4 voor Wap-in.

Destatec   1   –   Leudal   1        2-8

De mannen van Leudal 1 waren uitstekend op dreef tegen het altijd lastige Destatec. Destatec had kosten nog moeite bespaart want er was zelfs een chinees ingevlogen. Bovenin won Ruud beide partijen in 3 games. Hij sloeg de Chinees in 3 games van tafel en ook good old Marlie had geen schijn van kans. Bert verloor in 5 games van Marlie, Bert liet het liggen. Het dubbel was een makkelijke prooi voor Leudal. Onderin won Dré in 3 games van Remy en in 4 games van Suzan. Het dubbel was in 4 games ook een prooi voor Chris en Dré. Chris won in een zeer spannende partij in 5 games van Suzan. De vijfde game in 11-9. Hij verloor in 4 games van Remy, 9-11, 11-8, 12-10 en 11-9.

Leudal   2  –   Wap-in  2          6-4

In een gelijk opgaande wedstrijd trok Leudal uiteindelijk aan het langste eind. Loek was niet in goede doen en verloor vrij kansloos. Lei wist van Sjuul te winnen maar had geen kans tegen Ramon Engels. Het dubbel leverde een terechte winnaar op; punt voor Leudal. Op C en D kwam Frits deze keer niet in de verleiding om met het bat van Lei te gaan spelen en dat leverde 2 winstpartijen op. Het dubbel ging in drie games naar Leudal. Chris verloor in vijf van Herman Teeuwen en bracht in de laatste wedstrijd het beslissende zesde punt binnen door in de vijfde game Herman Rothoff te verslaan met 16-14. Zo zit de najaarsreeks erop en kijken we terug op een succesvolle serie wedstrijden. Er werd alleen verloren van Panningen en dat was ingecalculeerd. Ga zo door!

Helden   1  –   Leudal   1         5-5

Helden 1 met Rob Muijsenberg in de gelederen werd een pittige kluif voor het eerste team van Leudal. Bert verloor in 4 games van Rob. Bert speelde uitstekend en de kopman van Helden had zijn handen meer dan vol aan Bert. Ruud won eenvoudig in 3 games van Frank Schers. Als Frank dichtbij kwam schakelde Ruud een tandje hoger. Het dubbel en de beide andere enkel spelen gingen bovenin verloren. Ruud verloor kansloos tegen Rob en Bert verloor verrassend van Frank Schers. Onderin won Dré eenvoudig in 3 games van Ger Manders. Chris kwam tekort tegen Pieter van Lier en verloor in 3 games. Het dubbel ging redelijk eenvoudig in 3 games naar Leudal. Chris won in 3 games van Ger Manders en Dré won in 4 games van Pieter. Uiteindelijk 5-5 waar meer ingezeten heeft.

Panningen 1 – Leudal 2        7-3

Panningen speelde vandaag met “twee spitsen” nl. Wouter en Michael. Deze konden niet aan banden gelegd worden door Loek en Lei; het verschil was gewoon te groot. De drie punten voor Leudal kwamen van Frits en Chris die beiden Joris de baas waren in een spannende vijfgamer plus het dubbel binnen sleepten. Daarnaast werd Frits zijn ongeslagen status kwijt, dat kwam mede door het verkeerde batje in de vijfde game…. Goed gespeeld derhalve, meer zat er niet in.

Leudal   1  –  SETA   1        3-7

Leudal 1 heeft zijn eerste nederlaag van dit seizoen geleden. Seta was met 7-3 te sterk voor de mannen van Leudal. De punten werden onderin behaald. Dré won beide enkel partijen in 3 games en het dubbel was ook in 3 games een prooi voor Chris en Dré. Chris verloor beide partijen in spannende wedstrijden in 5 games terwijl hij in beide partijen een 2-0 voorsprong had. Bovenin verloor Ruud zijn twee partijen ook in 5 en Bert verloor 1 in 5 en 1 partij in 4 games. Het dubbel ging redelijk gemakkelijk naar Seta.  Kortom er had meer ingezeten. Tja weten de mannen van Leudal 1 ook weer wat verliezen is.

Armada   1  –   Leudal   2            5-5

In een zinderende partij hielden beide teams elk vijf punten over. Loek speelde uiterst scherp maar kwam twee keer in de vijfde game net tekort. Lei won van Patrick maar had weinig kans tegen Lei Janssen. Het dubbel van Lei en Loek leverde een prima zege op voor Leudal. Op CD behield Frits zijn ongeslagen status. Tegen Toon ging dat relatief makkelijk. Tegen Geert kwam hij met 2-0 achter en schakelde toen de turbo in hetgeen resulteerde in winst in de vijfde game. Chris had geen kans tegen Geert en sleepte op karakter een overwinning binnen tegen Toon. Het dubbelspel ging verdiend naar Armada.

Klasse 2 – CD

Naam Team Gespeeld Gewonnen Percentage
Frits van Neerven Leudal 2 12 12 100%
Mandy Stammen Panningen 1 6 6 100%
Twan van Vegchel Red Stars 1 8 8 100%
Frank van de Munckhof Armada 1 2 2 100%
Herman Theeuwen Wap-in 2 8 7 88%

NOAD   1   –   Leudal   1          4-6

Leudal 1 ging zeer voortvarend van start tegen de mannen van Oppe Reuver.  Bovenin won Ruud zijn eerste partij in 3 games van Renee Teeuwen en Bert in 4 games vrij eenvoudig van Twan. Onderin won Dré gemakkelijk in 3 games van Ron Fleuren. Chris moest in zijn eerste partij alle zeilen bijzetten tegen Imre. Hij boog een 2-0 achterstand om in een 3-2 winst. Beide dubbels ging naar de mannen van Leudal, bovenin in 4 games en onderin in 3 games. Kortom een 6-0 voorsprong voor de mannen van Leudal. De heren van Oppe Reuver keken elkaar eens diep in de ogen en pepten elkaar op. Na de dubbels verloor Ruud kansloos in 3 games van Twan en verloor Bert in 5 games nipt van Renee Teeuwen. Onderin verloor Chris in een spannende wedstrijd van Ron en verloor Dré zijn eerste wedstrijd in deze competitie tegen Imre in 5 games. De vijfde game met 11-9. Er had meer ingezeten voor de mannen van Leudal maar toch weer een overwinning.

Leudal   2  –  Destatec   2       8-2

Loek trok in een spannende 5-setter tegen Stan aan het langste eind. Tegen Ronald eveneens vijf games met de beslissende via 11-9 voor Loek. Good old Lei won straight in drie games van Ronald. Tegen Stan was alleen de eerste game lastig met 17-15 in het voordeel van Lei. De andere twee games waren een makkelijke prooi voor Lei. De dubbels werden redelijk makkelijk in Leudal’s voordeel beslecht; deze gingen in drie en vier games uit. Op CD won Frits in vijf games van Maud (waarbij eentje van 11-0) en hij was ook in vijf games Roel de baas. Al met al was het krachtsverschil niet zo groot dan wat je op basis va de uitslag zou kunnen vermoeden.

Helden   2  –   Leudal   2       4-6

Op AB verloor Lei in drie games van Dennis maar tegen Cindy pakte Lei de winst. Loek verloor van Cindy en had daarbij enig ongemak van de sorry ballen van Cindy maar dat werd na afloop keurig uitgepraat. Loek versloeg daarnaast Dennis en samen met Lei wonnen ze ook het dubbel. Op CD behield Frits(ke) zijn ongeslagen status door zowel van Frans als van Marcel te winnen. Samen met Chris werd ook het dubbel een zege voor Leudal. De enkelspelen van Chris waren zo bedroevend slecht dat het publiek al voor het einde van de wedstrijd de zaal verliet.

Venlo 1   –   Leudal 1        4-6

De mannen van Leudal 1 denderen door. In het altijd lastige Venlo behaalden de trots van de gemeente Leudal een zwaar bevochten 6-4 overwinning. Bovenin won Bert in een schuif partij van de categorie ongekend een overwinning in de 5e game tegen John Postulart. Onderin waren al twee partijen gespeeld en Bert en John waren nog altijd aan het schuiven. Onderin won Dré zijn beide partijen gemakkelijk in 3 games. Ruud won beide partijen, tegen John won Ruud na een 2-0 achterstand en een 10-8 achterstand in de derde game. Bert verloor van Peter Cardinaals in 3 games.

Chris verloor beide wedstrijden ondanks goed spel en kansen met 3-1 . Het dubbel werd bovenin een prooi voor Ruud en Bert in 4 games. Chris en Dré verloren kansloos in 3 games. Het venlo’s publiek verliet na de wedstrijd enigszins teleurgesteld de zaal maar hadden wel waar voor hun geld gekregen.

Leudal    3   –   Armada   2         5-5

Een zeer evenwichtige wedstrijd. Na 4 partijen was de stand 2-2. De doorslag kwam pas na de dubbels, die altijd zeer belangrijk zijn. Helaas gingen deze punten naar Horst, waardoor de einduitslag  eindigde in een 5-5.

TTC    1   –  Leudal  3       5-5

Marcel en Otto konden deze week helaas geen punten pakken.  Rieny kon tevreden zijn met 2 winst partijen en Chris moest helaas toegeven dat de tegenstander net iets slimmer speelde. Hij wist er een 4 en een 5 setter uit te slepen maar kon geen wedstrijdpunt binnenslepen. Wel de eerste keer dat Rieny en Chris het dubbel wonnen.

Leudal    3   –   Red Stars    3       4-6

Man of the match is deze week toch Marcel die 2 keer winst boekte. Met goed uitgekookt spel winst hij de tegenstander op de knieën  te krijgen! Otto voegde 1 punt toe maar moest in 4 sets toezien dat Mark Arts er een tandje bij had gezet. Chris kan zijn eerste gewonnen wedstrijd bijschrijven. Top!  Rieny bleef deze week steken en wist helaas niet te winnen.

Leudal   2  –  VETA   2       8-2

Een ruime uitslag die uiteindelijk wat te hoog uitviel omdat niet elke partij zomaar eventjes tot winst leidde. Zo moest Lei een 0-2 achterstand wegpoetsen tegen Joep om vervolgens in de vijfde game met 11-9 de winst te pakken. Tegen Paul kon Lei het in drie games klaren evenals Loek die game 2 en 3 met 11-9 won. Loek kon Joep niet de baas en verloor vrij kansloos in vier. Frits ‘dieselt’ maar door en won gemakkelijk van Werner; tegen Ger zat er meer gelijke spanning op met wederom winst voor Frits. Chris schoof Werner makkelijk opzij en tegen Ger was het spannend maar niet goed genoeg voor een Leudalpuntje.  Beide dubbels gingen naar Leudal.

Belke  2  –  Leudal  3      5-5

Leudal 3 kwam deze week eindelijk voor het eerst in aktie . Tegenstander was ’t Belke uit Belfeld. Marcel en Frank moesten de spits afbijten. Marcel had de handen vol aan José Smets. Ging de eerste set nog naar Marcel, de volgende 3 waren in het voordeel van José. En tegen Jolanda Creemers wist hij de eerste 2 ook te winnen, maar uiteindelijk wist Jolanda met haar sterk contraspel de winst naar zich toe te keren. Frank had, zonder een batje in de hand te hebben gehad dit seizoen, een mooie overwinning gehaald tegen Marc vd Velden. Tegen Diego Frings ging het gelijk op maar bleek toch dat Frank training miste. Otto had weinig moeite met het spel van Jolanda en sloeg haar in 3 sets van tafel . Tegen José ging het heel mooi gelijk op. Maar helaas ging deze wedstrijd in 3 game’s naar Belfeld. Rieny had geen problemen met Diego. Een makkelijk winstpunt. Ook Marcel had een te zwak spel om het haar lastig te maken. Bij de dubbelpartijen werden de punten verdeeld. Verlies voor Marcel en Otto, winst voor Rieny en Frank.

Armada   6  –  Leudal   4       5-5

Op maandag 5 oktober speelden we tegen Armada in Horst.Het ging mooi gelijk op waardoor er 2x 4 sets én 2x 5 sets werden gespeeld. Uiteindelijk werd het 5-5 met dank aan Wim en Roy , want Mary en Conny lieten de puntjes (net) liggen.Belangrijker was dat het een gezellige en sportieve avond was!

Destatec   7  –  Leudal  4        0-10

De wedstrijd tegen Destatec 7 was een makkie. De spelers van Swalmen hadden echt niets in te brengen tegen Leudal 4.  Ondanks de scouting van Marly Crommentuyn wist Destatec 7 geen enkel punt in huis te houden. Chris en Roy speelden bovenin en Wim en Mary onderin.  Dus de uitslag Destatec 7 – Leudal 4   0-10.

Veta   1  –  Leudal 1      3-7

Leudal 1 is flink op stoom. Bert won beide wedstrijden, Bert speelde zeer geconcentreerd. Tegen Mark won Bert in 4 games en tegen Twan in 3 games. Het dubbel ging in 5 games naar de nummer 1 en 2 van Leudal. Ruud won in 4 games van Twan en verloor in 5 games van Mark. Onderin won Dré vrij simpel zijn beide partijen. Chris verloor beide partijen, hij was kansloos tegen Cor Driessen  en verloor van Paul Braas in 5 games. De vijfde met 11-9. Het dubbel ging in 4 games naar Leudal. Het is een uitstekende uitslag waar een puntje meer ingezeten heeft.

Leudal   2   –   SETA   2      10-0

Niet één enkel punt was er weg gelegd voor de mannen van Seta. En Eric begon nog zo voortvarend tegen Lei; hij nam een 0-2 voorsprong maar toen had Lei ontdekt hoe hij het varkentje moest wassen en trok hij de wedstrijd in vijf games naar zich toe. Loek wist Grad in drie games te bedwingen. Op CD won Frits met overmacht tegen Sjaak van Enckevort (8 punten in drie games) en in de andere partij had Jan Rijs geen kans tegen Chris Rijks 3-0. Beide dubbels gingen naar Leudal waarbij in het dubbel van Frits/Chris een ongekend aantal sorry ballen voorbij kwamen, mooi verdeeld over beide teams. Vervolgens won Lei in drie games van Grad. Frits moest tegen Jan Rijs vol aan de bak en wist de zege te pakken in de vijfde game. Loek en Erik maakten er een luidruchtige pot van die Loek in vier games wist te winnen. Chris en Sjaak speelden een gelijk opgaande pot die met 3-1 naar Chris ging. Zo bleef er voor de sympathieke Setanen een gezellig rondje aan tafel over met weer een paar erg goeie (waar gebeurde) sterke stukken uit het verleden opgedist door Frits.

Leudal   4  –  TTC  3         7-3

Leudal 4 komt dit jaar uit in de 7e klasse. Vorig jaar in de 8e, maar die bestaat nu niet meer, dus eigenlijk zijn we gepromoveerd 😉 HOERA! Dit feit maakte de eerste competitiewedstrijd van het seizoen natuurlijk extra spannend, maar het viel mee: de tegenstander uit Tegelen had hetzelfde “probleem” en was bovendien een oude bekende. Vorig seizoen waren we elkaar ook al tegengekomen. Roy, Connie en Wim gingen voortvarend van start en wisten in relatief korte tijd de eerste 3 punten voor Leudal binnen te halen. Marij had moeite met Sef, wist er een 5e game uit te slepen, maar trok uiteindelijk aan het kortste eind: 3 – 1. De dubbels kwamen uit op een gelijk spel: bovenin winst voor Leudal, onderin winst voor Tegelen.

De tweede serie enkelpartijen leverde weer 3 keer winst op voor de thuispartij. Alleen nu moest Connie in Sef haar meerdere erkennen. Dat wordt een speciale Sef-training voor de dames voor de volgende keer! Uitslag: 7 – 3. Een mooie start van het nieuwe seizoen!

Leudal   1  –   ’t Belke   1      10-0

In een uitverkocht huis maakte Leudal 1 gehakt van Belke 1.  Leudal met de nieuwe aanwinst Dré Steeghs in de gelederen  wonnen overtuigend met 10-0 van een iets gehavend Belke. Onderin wonnen Dré en Chris alle wedstrijden in 3 games. Bovenin wonnen Ruud en Bert in 5 games van Danny. Vooral Bert kwam goed weg in deze partij. Ruud en Bert wonnen allebei van Bart Geurts. Ruud in drie en Bert in 4. Ook het dubbel werd in drie games gewonnen. Een geweldige start van team 1.

Red Stars   1  –  Leudal   2      5-5

Team 2 kwam met een verdienstelijke puntendeling terug uit Venray. Na een 3-0 achterstand werd er toch nog een gelijkspel uit het vuur gesleept.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2014. All Rights Reserved.