Nieuws

Coronavirus slaat om zich heen

update 6 mei; de voorlopige datum voor groen licht betreft binnensporten is vandaag bekend gemaakt. Helaas wordt ons geduld verder op de proef gesteld. Bedoelde datum is 1-9.

update 21 april; verlenging van de getroffen maatregel geen trainingen of wedstrijden, geldt nu tot 20 mei.

Update 31 maart: de bestaande maatregelen zijn vandaag door de overheid verlengt t/m 29 april 2020.

In verband met de bestrijding van genoemd virus zijn de activiteiten van onze vereniging met ingang van 13 maart 2020 opgeschort in elk geval t/m 31 maart 2020. Derhalve géén trainingen en ook de competitie is tijdelijk stil gelegd. De leden zijn hierover persoonlijk geïnformeerd. Aanvulling 15 maart; de overheidsmaatregelen gelden per direct en tot en met 6 april 2020.

 

Limburgs kampioen en reserve dubbel-champ bij TTV Leudal

Op zaterdag 11 januari werden “de Limburgse” gespeeld in Panningen. En dat leverde een daverende verrassing op: onze Niels Pomp won de finale in de zesde klasse in vier games! Van harte gefeliciteerd Niels met deze titel, we zijn trots op je!! DAARNAAST behaalde Niels met zijn kompaan Robert een zilveren plak in de dubbelfinale vierde klasse. Hier mogen we met recht spreken van een super saturday!

Verdiende zege team 1 en nieuwe outfits!

Onlangs behaalde team 1 een verdiende 3-7 overwinning in Venlo. Ruud won beide enkelpartijen, Bert was goed voor één overwinning net zoals Dré. Chris B. was weer ouderwets op dreef; twee enkelspel-zeges en samen met Dré ook het dubbel. Volgens onze verslaggever ter plekke waren de heren van Leudal extra gemotiveerd omdat ze voor het eerst speelden in hun nieuwe outfits. Deze konden dankzij een bijdrage van o.a. café Bie Briels Roggel worden aangeschaft. Bedankt!

Lid worden van TTV Leudal

Zowel bij de jeugd als bij de senioren zijn nieuwe leden van harte welkom. Je mag eerst twee weken proberen en daarna beslis je of je lid wilt worden. Heb je nog geen batje dan kun je er tijdens de proefperiode eentje lenen van de vereniging. Dus kom snel naar de sportzaal bij Micosport voor een avondje spel en plezier; meld je aan via het aanmeldformulier!

Copyright © 2014. All Rights Reserved.