Nieuws

Limburgs kampioen en reserve dubbel-champ bij TTV Leudal

Op zaterdag 11 januari werden “de Limburgse” gespeeld in Panningen. En dat leverde een daverende verrassing op: onze Niels Pomp won de finale in de zesde klasse in vier games! Van harte gefeliciteerd Niels met deze titel, we zijn trots op je!! DAARNAAST behaalde Niels met zijn kompaan Robert een zilveren plak in de dubbelfinale vierde klasse. Hier mogen we met recht spreken van een super saturday!

Verdiende zege team 1 en nieuwe outfits!

Onlangs behaalde team 1 een verdiende 3-7 overwinning in Venlo. Ruud won beide enkelpartijen, Bert was goed voor één overwinning net zoals Dré. Chris B. was weer ouderwets op dreef; twee enkelspel-zeges en samen met Dré ook het dubbel. Volgens onze verslaggever ter plekke waren de heren van Leudal extra gemotiveerd omdat ze voor het eerst speelden in hun nieuwe outfits. Deze konden dankzij een bijdrage van o.a. café Bie Briels Roggel worden aangeschaft. Bedankt daarvoor!!

Seizoen 2019-2020 start 19 augustus

Tijdens je vakantie veel nieuwe energie getankt? Dan kun je er weer flink tegenaan, de start van het nieuwe seizoen is nabij. De competitiespelers starten begin september met de wedstrijden. De trainingen beginnen maandag 19 augustus. Elke maandag is er trainen tussen 19.00 en 22.00 uur.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Probeer vrijblijvend drie avonden en beslis daarna of je lid wilt worden. Tafeltennis is dé sport waarbij de meeste spieren in je lichaam gebruikt worden. Probeer het uit; van harte welkom bij Mico- Sport in Roggel.

Clubkampioenen bekend

Zaterdag 9 maart 2019 was de dag van het onderlinge kampioenschap. De deelnemers werden verdeeld in een A en een B poule. Mooie wedstrijden werden gespeeld met alles wat tafeltennis zo mooi maakt. Van de meest gehate sorryballen tot sjieke rally’s; het was er allemaal en de toeschouwers genoten.

In de B poule wist Marcel Scholte de titel te bemachtigen. Hij reeg de overwinningen vrij gemakkelijk aan een. Tweede plaats was voor Rieny Cauven.

In de A poule was het Chris Baetsen die ongeslagen winnaar werd van de grote bokaal. Reservekampioen werd Ruud Theelen. De organisatie was in goede handen van Lei en Rieny, bedankt!

Succes op LK Tafeltennis 2019

Vijf leden namen deel aan de Limburgse kampioenschappen in Panningen. Succesvol waren Dré Steeghs samen met Chris Baetsen, zij behaalden de finale in de tweede klasse. De hoofdprijs moesten ze echter aan hun tegenstanders laten.

In de vijfde klasse dubbelspel behaalden Rieny Cauven-Briels samen met Chris Rijks de titel! In een spannende vijfsetter (laatste game 11-9) ging de titel verdiend mee naar Leudal. Proficiat!

Seizoen 2018-2019 van start

sinds een paar weken wordt er weer fanatiek getraind en inmiddels heeft het tweede team al afgetrapt voor weer een nieuwe ronde van de competitie. Vervolgens kwam ook het eerste team in actie; team drie volgt binnenkort. De uitslagen van de eerste wedstrijden:

Leudal 2 – Wessem 1     9-1                      Armada 1 – Leudal 1     5-5

TTV Leudal is op zoek naar nieuwe leden. Daarbij speelt leeftijd geen rol; het zijn vooral het bewegen en natuurlijk het plezier in het spelletje die je over de streep trekken. Tafeltennissen kun je tot op hoge leeftijd. Dus kom in beweging richting MicoSport in Roggel waar op maandagavond getafeltennist wordt. Wil je meer info, neem dan contact op met een van de bestuursleden.

Zomervakantie en aanvang seizoen 2018-2019

Geniet van je vakantie en hopelijk het goeie weer! De senioren beginnen op 20 augustus aan de voorbereidingen voor een nieuw seizoen vol tafeltennisplezier. Wil je ook ruiken aan de mooie tafeltennissport? Kom dan naar MicoSport in Roggel. Je kunt gratis een paar keer mee spelen en je besluit vervolgens of je lid wilt worden. Jeugd start maandag 3 september met de eerste training van 19.00 – 20.00 uur. Let’s go pingpong!!

Wim Berghs-bokaal prooi voor Dre Steeghs

Onlangs kreeg Dre Steeghs de procentencup uitgereikt door de naamgever en schenker hiervan, lid Wim Bergs. Dre verdiende de beker door in de recreantencompetitie een winstpercentage te halen van 79%. Gefeliciteerd Dré!!

Seizoen positief afgesloten

De competitie zit er weer op. De drie recreantenteams hebben een goed seizoen gedraaid. Team 1 werd “best of the rest” achter het ongenaakbare team van Red Stars. Deze tweede plek was het maximaal haalbare.

Team 2 werd zevende op de ranglijst en het was een hele toer om in de tweede klasse te blijven. Mede door het wisselen op de helft van het seizoen van C-speler naar B (en omgekeerd), werden in de tweede seizoenshelft minder punten gesprokkeld.

Team 3 deed lang mee om de bovenste drie plaatsen en eindigde als vierde.

 

Seizoen 2017-2018; ontknoping nadert

In de eerste klasse speelt team 1 goed mee om de ereplaatsen. Hoewel het team van Red Stars uit Venray veruit het sterkste team in deze klasse is, doet Leudal 1 een serieuze poging om een ereplaats in de rangschikking te bemachtigen.

Team 2 moet alle zeilen bijzetten om zich te handhaven in de tweede klasse. Door blessureleed bij een paar spelers is het een zwaar seizoen. Het vertrouwen in handhaving is echter groot en samen met een flinke dosis optimisme gaat het lukken.

Team 3 doet goed mee, staat tweede in de ranglijst en wordt in staat geacht bij de bovenste drie te eindigen. Of gaan zij nog voor een verrassing zorgen?

 

Nieuw seizoen van start

Afgelopen week zijn de trainingen hervat. De meesten waren gelijk fanatiek op jacht om hun tegenstrever een nederlaag te bezorgen. Fijn dat jullie er weer bij zijn zodat we met fris elan aan een nieuw seizoen kunnen beginnen. Zowel bij de senioren als bij de jeugd zijn nieuwe leden van harte welkom. Elke maandagavond vanaf zeven uur voor de jeugd terwijl de senioren daarna aan de tafel kunnen. Heb je in een vorig leven wellicht getafeltennist? Tafeltennis is nauwelijks leeftijd gebonden; ook op latere leeftijd kun je toch nog een lekker balletje slaan.
Ben je jong en je wilt wat? Neem een vriendje of vriendinnetje mee en kom naar de training om een paar keer te proeven, waarna je besluit om lid te worden.

Jong of iets ouder? Neem de stap en kom naar sportzaal MicoSport in Roggel (bij de Leistert).
Tot snel!

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Onlangs kreeg Bert de Bock de wisselbeker uitgereikt van de naamgever en schenker hiervan, lid Wim Bergs. Bert verdiende de beker door in de recreantencompetitie een winstpercentage te halen van 75%. Gefeliciteerd Bert!

 

Clubbeker naar Dré Steeghs

Tijdens de clubkampioenschappen werd er weer hard gestreden om de zeer fraaie wisselbeker voor een jaar mee naar huis te kunnen nemen. Ondanks (misschien wel dankzij) een uitgekiende poule-indeling van de organisatie waren er geen verrassingen. De halve finales gingen tussen Chris Baetsen en Bert de Bock en op de andere tafel ging het flink los tussen Ruud  Theelen en Dré Steeghs. In vijf games versloeg Baetsen (die vandaag behoedzaam wachtte op z’n kansen) Bert.

De andere halve finale had alles in zich; van schitterende rally’s tot vervelende sorry ballen aan toe. Dré trok aan het langste eind en kon zich gaan opmaken voor het gevecht met “angstgegner” Baetsen. Een kopie van de finale van vorig jaar die toen door Chris werd gewonnen. Maar Dré wist dit keer wel raad met de opslag van Chris op z’n backhandkant en trok de overwinning uiteindelijk nog vrij makkelijk (en overtuigend)  naar zich toe. Dré van harte gefeliciteerd met de overwinning.

Het dubbelspel werd gewonnen door het sterke team Otto Geene samen met Lei Theelen. Ze versloegen Wim Bergs en Ruud Theelen.

Alle deelnemers bedankt voor jullie deelname; speciaal Rieny en Lei voor de organisatie. Kijk ook in het fotoboek!

Limburgse Kampioenschappen 2017

Onlangs (14-01) werden in Panningen de Limburgse Kampioenschappen gehouden. Enkele leden waren hier succesvol. Zo behaalde Frits van Neerven de eerste plaats in de 3e klasse hoofdronde B. Voorwaar een erg knappe prestatie van Frits die zich pas bij het laatste punt gewonnen geeft als dat niet anders kan. Het was wel een aanslag op z’n conditie, een lange dag met veel wedstrijden. Met een look-a-like golden medaille nam Frits afscheid van de organisatie.

Daarnaast deed Dré Steeghs het erg goed in de 2e klasse enkel waar hij tot de finale reikte. Hier moest Dré z’n meerdere erkennen in Maurits Gommans. Tevens kwam  Dré samen met dubbelpartner Loek Driessen in de dubbelfinale 2e klasse. Ook hier werd een zilveren plak behaald.

Namens het bestuur van TTV Leudal feliciteren we Loek, Dré en Frits met de behaalde resultaten.

Seizoen 2016-2017

inmiddels zijn we alweer een paar weken op weg in een nieuw seizoen tafeltennisplezier. Met vier teams in de recreantencompetitie gaan we elke wedstrijd voor de punten; daarbij de regels en ook normen en waarden respecterend.

Wil je ook lid worden en twijfel je nog? Kom vrijblijvend een paar keer meedoen en beslis dan wat je wilt. Op maandagavond in de sportzaal bij MicoSport in Roggel. De zaal is open van 19.00 uur tot 22.00 uur. Sportschoenen -zonder zwarte zolen- zijn verplicht vanwege de vloer. Heb je geen batje, dan kun je er eentje van de vereniging gebruiken. KOM JE OOK?

Uitreiking Procentencup

Tijdens de laatste training werd zoals gebruikelijk de procentencup uitgereikt aan de speler die in verhouding het meeste aantal partijen heeft gewonnen. De door Wim Bergs beschikbaar gestelde wisselbeker werd door hem uitgereikt aan Roy Beckers, speler van team 4. Roy wist maar liefst 26  partijen van de 28  in winst om te zetten. Roy, van harte proficiat!! Goed poetsen die beker. Kijk op de fotopagina, daar vind je de vastlegging voor het nageslacht.

Einde seizoen 2015/2016

Maandag 30 mei is de laatste training van dit seizoen gepland. Vervolgens zien we uit naar een zonnige zomer en pakken we de draad weer op door op maandag 15 augustus de eerste training te bezoeken. Fijne vakantie gewenst!!

TTV Leudal wint verenigingsbeker!!

Als kers op de taart van een spetterend seizoen won Leudal vorige week de verenigingsbeker. Op basis van zes toernooien welke door het jaar gehouden worden, werden in verhouding tot het aantal deelnemers de meeste punten behaald. Alle leden van Leudal welke aan één of meer toernooien hebben deelgenomen, gefeliciteerd en erg bedankt voor jullie inspanningen. Op de fotopagina kun je de cup zonder grote oren bewonderen.

Chris Baetsen nieuwe clubkampioen

Na de afgelopen twee jaar met de titel en de wisselbeker naar Kessel te zijn ‘ontkomen’, zag het er dit jaar naar uit dat Dré Steeghs voor het derde jaar op rij met de hoogste eer ging strijken. Dat zou dan tevens inhouden dat hij de wisselbeker zou mogen behouden. Dré stond dus wederom in de finale en trof daar Chris Boem Boem Baetsen. Met zijn ongekende kwaliteiten (vooral (g)eine wachte is een specialiteit van Chris) kon het alle kanten op. Het niveau was in elk geval finale-waardig van beide kanten. Mooie rally’s brachten de handen van de toeschouwers met regelmaat op elkaar. Van 1-0 voor Dré naar 1-2 voor Chris naar 2-2, dus een beslissende vijfde game. Deze ging verrassend snel naar Chris waardoor hij de nieuwe clubkampioen werd. De felicitaties waren van Dré en ook de toeschouwers complimenteerden beide spelers voor een uitzonderlijk mooie finale.

Dank aan de organisatie van het evenement, deze was in handen van Rieny en Nicole.

Uitreiking procentencup

Op de laatste trainingsavond reikte Wim Bergs de door hem in het leven geroepen Procentencup uit. De cup gaat naar de speler welke het hoogste winstpercentage heeft behaald in competitieverband gedurende het achterliggende seizoen. Dit seizoen behaalde William uit team 4 het hoogste percentage; hij zette 18 van de 20 wedstrijden in een overwinning om. Proficiat William, regelmatig poetsen is het devies en op naar het volgend seizoen!

 

Zomerpauze

De senioren trainen voor dit seizoen het laatst op maandag 29 juni. Vervolgens gaan we genieten van een mooie zomer en onze eigen vakanties om in augustus terug te komen om met fris elan te beginnen aan een nieuw seizoen.

De start van het seizoen 2015-2016 is bepaald om maandag 17 augustus; dit geldt voor de senioren. De start van de jeugd is later en wordt via mail gecommuniceerd.

 

Competitieverslagen

Voor de competitieverslagen is een apart tabblad aangemaakt. (Inmiddels is dit tabblad verwijderd omdat het oude info betrof).

 

Seizoen 2014-2015 van start

Beste sporters,

Na een kleine zomerpauze kijken we weer reikhalzend uit naar een nieuw seizoen met veel tafeltennisplezier. De leden welke competitie spelen, kunnen de vastgestelde wedstrijden voor de nieuwe competitieronde al bekijken via de website van de recreanten: www.recreantencompetitie.nl  We wensen alle leden veel plezier, de nodige winstpartijen en vooral ook sportiviteit toe.  De eerste competitieronde is vastgesteld op maandag 8 september a.s.

De trainingen zijn inmiddels begonnen. De zaal is voor de senioren beschikbaar vanaf 20.00 uur. De ouders van de jeugdleden zijn via mail geïnformeerd over de start van de trainingen; tijdstip 19.00-20.00 uur.

 

Wedstrijdkleding

Op  1 september is er gelegenheid om wedstrijdkleding aan te passen voor aanvang van de training.

 

Lid worden van TTV Leudal

Zowel bij de jeugd als bij de senioren zijn nieuwe leden van harte welkom. Je mag eerst twee weken proberen en daarna beslis je of je lid wilt worden. Heb je nog geen batje dan kun je er tijdens de proefperiode eentje lenen van de vereniging. Dus kom snel naar de sportzaal bij Micosport voor een avondje spel en plezier; meld je aan via het aanmeldformulier!

Copyright © 2014. All Rights Reserved.